11 Feb

Altaner er meget gode at bruge til forskellige ting

Projicering af altaner

Altaner tilføjer gulvplads, karakter og værdi til en boligudvikling, siger Nick Haughton fra Sapphire Balustrades, som tilbyder vejledning for at give nye lejligheder “wow” -faktoren med en veldesignet balkon. Nå overvejer design af hver balkon spørgsmål.

Smukke og funktionelle funktioner

Nylige undersøgelser viser, at 88% af folk, der ønsker at købe eller leje en lejlighed, følte en balkon, ville gøre en bolig mere ønskelig. Det er derfor ikke overraskende, at altaner er blevet stadig mere populære for mange nye boliger, især moderne by lejligheder. Uanset om det er en Juliet eller en walk-on cantilever balkon struktur, den valgte balkon betyder noget for brugeren. En balkon er et centralt designelement i en bygnings ydre arkitektur. Også som en integreret del af facaden kræver disse smukke og funktionelle funktioner design og specifikation på et tidligt stadium af et projekt for at undgå potentielt dyre problemer og maksimere den potentielle salgsværdi længere nede på linjen.

Altansystemer kan vi sagtens lave for dig

Valget af balkon betyder noget. Det er kritisk for bygningens udseende og er afgørende for at sikre udviklingens æstetiske og præstationer krav er opfyldt. Fra vores oplevelse, hvis du får altaner og balustrader til højre, betaler de for sig selv i merværdi, men får du det forkerte, og det vil vise. Så lad os begynde med at se på de forskellige typer af altan og deres anvendelse, begyndende med Juliet (eller Juliette) altaner, der i det væsentlige er specialiserede balustrader, der beskytter åbningen af ​​franske døre på en øverste etage. Denne mulighed er en effektiv måde at bringe en åben, udendørs fornemmelse til et indendørs rum, når en projektion eller ud trængning, altan, ikke er praktisk. Så er der indbyggede eller integrerede altaner. Disse er åbne områder indstillet i bygningens facade, generelt med en balustrade, der beskytter det åbne ansigt. Projicering af altaner giver brugeren mulighed for at træde ud på en platform, der er beskyttet af en perimeterbalustrade. Projicering af altaner kan enten være cantilevered ud fra bygningsstrukturen eller den mere traditionelle selvbærende stil, der er almindelig på lavhuse med deres egne kolonner eller ben for at minimere de bøjelige kræfter, der normalt tages af bygningsrammen.

Se de forskellige typer vi kan tilbyde med vores systemer

Safir har udviklet offsite-fremstillede løsninger til step-out-altaner, der sparer værdifuld tid og omkostninger på stedet. Den komplette altan og balustrade kan fremstilles i vores fabrik klar til at blive kranet på plads og tilsluttet på stedet. Bevistet i brug på et nyligt boligprojekt i det vestlige London, har vores offsite-altan system med et patentanmeldt kassettekoncept og innovative patentbeskyttede altanforbindelser gjort det muligt at installere 22 komplette altanenheder, herunder glasbalustrader og underdækker på kun seks timer med en kran og et installationsteam.

Hvilken balustrade

Efter at have valgt altantypen, er der spørgsmålet om, hvilken balustrade der skal vælges fra en bred vifte af stilarter og materialer. Udover at sikre sikkerheden hos dem, der bruger altanen, spiller balustrader en vigtig æstetisk rolle. Glas anvendes i vid udstrækning til balustrader, da det giver den perfekte balance mellem lys, synlighed og sikkerhed, samtidig med at den er meget lav vedligeholdelse. Et bredt udvalg af glas tykkelser og typer er tilgængelige, herunder tonet og selvrensende. Måske er det overraskende, at glasfeltpaneler til altanbalustrader ofte er en mere omkostningseffektiv løsning end f.eks. Mesh eller lodrette stænger, f.eks. Med en højere opfattet værdi, hvilket er afgørende for at maksimere en ejendomsudviklingens investeringsafkast. Dette skyldes den nye Sapphire Cassette-balkonstruktur, som indeholder en bundfiksering til rammeløst strukturglas.

Hvilke problemer kan der være ved altaner

Korrosion er et af de mest almindelige problemer med enhver ekstern balustrade, og det er ikke kun en æstetisk overvejelse, da rust kan forringe strukturel integritet. For at overvinde dette anbefaler vi aluminium eller 316 marine rustfrit stål til rækværk og ophæng. Vores råd er at passe på at bruge mildt stål, selvom det er galvaniseret, eller ved at bruge den forkerte kvalitet af rustfrit stål til eksterne balustrader. Ved hjælp af en satinpoleret 304 klasse rustfrit stål kan virke en rimelig løsning, men det vil vise korrosion og fedtfarvning over tid, så eksternt vil vi altid anbefale et 316 grade rustfrit stål. Alternativt tilbyder aluminium en garanteret rustfri løsning til balustrader på balkonen og er et omkostningseffektivt alternativ til mildt stål, både ved initialinvesteringer og over bygningens levetid. En anodiseret eller pulverlakeret finish kan specificeres, og ved at vælge sidstnævnte kan balustraderne fremstilles for at matche funktioner som vinduesrammer og døre for at skabe et samordnet udseende til facaden.