19 May

Paintball tørring er noget som er alle synes er sjovt

Paintball i tørring

Forældre spekulerer ofte på, hvor sikkert og sport paintball er, og hvis deres barn kan få ondt, mens de spiller det. Der er ingen måde at sukkercoat det på. Paintball er ikke for svagt hjerte, og kun vogter kan vide, om deres barn kan klare det. Den bedste måde at holde spillet sikkert og sjovt på er at forberede sig på forhånd for det der ligger foran. For at gøre dette skal du spørge dig selv 7 spørgsmål, der hjælper dig med at finde ud af om din søn eller datter er klar til at spille.

Er dit barn den rigtige alder

De fleste paintball felter har deres aldersgrænser for hvem der kan spille og med rette. Minimumsalderen for de fleste virksomheder er 10 år gammel. Hvis mindreårige skal komme uden forælder, skal en fraskrivelse underskrives af dem eller den, der er deres vicevært. Vi anbefaler, at du tager med dit barn, hvis det er muligt, de første par gange.

Er de åbne for nye oplevelser

Tænk på barnet af personlighed dit barn har, og hvordan de håndterer at lære nye færdigheder. Nogle børn trives, når de lærer nye ting og hopper lige ind, men andre har brug for lidt coaxing. Hvis de er lette og panik, er paintball måske ikke sporten for dem.

Paintball er et sjovt spil med mange muligheder

Prøv at tænke på tidligere erfaringer, du havde med dem, der var halvt intense. Det kunne være den tid, du forsøgte at ride på en rutsjebane eller lære at svømme. Hvordan konfronterede de disse situationer? Disse spørgsmål vil hjælpe dig med at afgøre, om de er klar eller ej.

Paintball er en holdesport, så du kan vinde spil, når du snakker med medspillere. Hvert hold har deres egen paintball taktik for begyndere, og de er øvede før konkurrencer. Alt dette kræver en stor del kommunikation og evnen til at være hold spiller. Det gode er, at det ikke betyder noget, om dit barn er lidt genert. De fleste børn, der leger med os, er i første omgang. Det vigtige er, at de er villige til at prøve efter et stykke tid, vil tordenhed falme, da de leger oftere.

Får de ofte skade

Paintball er en meget sikker sport, hvis du følger sikkerhedsreglerne og har passende beskyttelsesudstyr. Som enhver anden sport forekommer der dog mindre skader eller blå mærker. Det er svært at fortælle hvem dette vil ske, fordi nogle børn er stærkere end andre selv i samme alder. Hver enkelt håndtag bliver ramt anderledes, så det bedste for dig at gøre er at tale med dem om det. Lad dem vide, hvad de skal forvente, og hvis de stadig vil prøve.

Se hvad du skal vælge af paintball i tørring

Når dit barn accepterer at give paintball en prøve, er der foranstaltninger, du kan tage for at øge sikkerheden. Lad dem bære tykke skjorter med ekstra polstring, eller de kan bære tre skjorter på én gang, så det bliver ikke ondt at komme hit. Hvis du lejer udstyr fra os, vil vi sørge for at det passer godt, og du kan dobbelttjekke din ende. Paintball i tørring er noget alle burde prøve